Kontakt en uafhængig nordjysk speditør, der har 30 års erfaring, lytter til dine behov, samarbejder som din interne transportformidler og finder markedets bedste priser – til lands, til vands og i luften.

Ord er taknemmelige, men lad det komme an på en prøve. En specifik og gerne speciel opgave eller en grundig gennemgang af virksomhedens transportbehov, -forbrug og –budget som et servicetjek af dine transportindkøb.

PJ Logistics ApS er uafhængig. Ikke bundet af andre interesser end dine. Det giver frihed og fleksibilitet til altid at søge objektive og optimale løsninger på dine logistikbehov og til at fungere som virksomhedens ”interne” logistikmedarbejder

PJ Logistics ApS lytter til kunderne. Kun på den måde opstår dialogen, der fører frem til den optimale løsning, som svarer til behovet. Gennem dialogen kan også opstå positive ideer, som kunden endnu ikke har tænkt

PJ Logistics ApS er ensbetydende med personlig kontakt. Det er den samme, lokale og professionelle speditør, du og dine medarbejdere taler med hver gang. Aldrig en tilfældig telefonpasser.

PJ Logistics ApS er ensbetydende med markedets bedste priser. 30 års erfaring og et stort netværk i transportbranchen– både nationalt og internationalt – har givet kontakter og indsigt i, hvem der til enhver tid bedst kan løse den aktuelle opgave til den bedste pris. Til lands, til vands og i luften.

PJ Logistics ApS sparer personaletid. Kun de færreste små og mellemstore virksomheder har ansat en professionel logistikmedarbejder. Somme tider går opgaven på skift. Det er ikke helt effektivt og munder ofte ud i et ”Vi gør som vi plejer”.